روانشناسي

 
 
طلاق عاطفي
|

طلاق عاطفي

كلمه طلاق عاطفي شايد براي بسياري از مردم واژه جديدي باشد. بسياري از مردم، طلاق را به معني جدايي كامل زن و شوهر و از هم‌گسيختن كامل زندگي مشترك مي‌دانند، اما واقعيت اين است كه براي بسياري از زوجين آينده فرزندان، آبرو و حيثيت خانوادگي و آينده مبهم زندگي بعد از طلاق و ترس از اين آينده مبهم موضوعاتي هستند كه مانع از جدايي كامل آنها از همديگر شده است. اين زوجين در كنار همديگر زندگي مي‌كنند، اما در اصل از هم طلاق گرفته‌اند، كه اصطلاحا به اين نوع طلاق، طلاق عاطفي گفته مي‌شود. فرق اين نوع طلاق با طلاق رسمي اين است كه اين نوع طلاق در هيچ كجا و توسط هيچ اداره و سازمان مشخصي ثبت نمي‌شود، به همين دليل هيچ آمار دقيق و روشني از اين نوع طلاق وجود ندارد. اما تحقيقات شخصي مولف و چند پژوهش ديگر كه توسط برخي مراكز دانشگاهي انجام شده است، حاكي از درصد شيوع بسيار زياد طلاق عاطفي مي‌باشد. پايين بودن ميزان رضايت زناشويي يكي از نشانه‌هاي اصلي طلاق عاطفي است. شايد باوركردني نباشد كه بدانيد اگر يك سازمان اجتماعي رسمي وجود داشته باشد كه مسئوليت سرپرستي خانم‌ها را بعد از طلاق به عهده بگيرد، به يكباره درصد بسيار زيادي از خانواده‌ها از هم جدا مي‌شدند و آمار طلاق به حدود ۸۰ يا ۹۰ درصد مي‌رسيد، يعني در واقع مي‌توانيم بگوييم كه تنها عاملي كه باعث حفظ خانواده‌ها شده است، ترس از آينده مبهم زندگي پس از طلاق براي خانم‌ها است، در حالي كه نبايد اينطور باشد. بايد عشق و علاقه زوجين عامل ادامه‌دهنده زندگي باشد، نه ترس از آينده مبهم. اين وضعيت يعني اين‌كه اكثر زندگي‌هاي مشترك اجباري هستند و شايد زوجين به طور داوطلبانه و ارادي يكديگر را انتخاب كرده باشند، اما در حال حاضر به صورت اجباري با هم زندگي مي‌كنند. حال تصور كنيد كه وقتي دو نفر به طور اجباري در كنار يكديگر زندگي كنند، چه مسائل و مشكلاتي ممكن است براي آنها به وجود بيايد. آيا تا به حال فكر كرده‌ايد كه اگر مجددا در شرايط انتخاب همسر قرار بگيريد، آيا باز هم همسر فعلي خود را انتخاب مي‌كنيد يا خير؟

اگر چنانچه تمايلي به انتخاب همسر فعلي خود نداريد، شما هم در معرض طلاق عاطفي هستيد. اما طلاق عاطفي هم مانند ساير حالات انسان داراي سلسله‌مراتبي است كه برخي از افراد در حالت ضعيف و برخي هم در حالت شديد قرار دارند. به هر حال طلاق عاطفي در هر شرايطي كه باشد، يكي از علائم كمرنگ‌شدن عشق و علاقه، سرد شدن روابط خانوادگي و زمينه‌ساز گرايش به روابط پنهان مي‌باشد. طلاق عاطفي اگرچه به صورت خفيف هم باشد، بايد از طريق مراجعه به يك روان‌شناس متخصص شناسايي، علل و عوامل به‌وجود آورنده آن مشخص و در جهت از بين بردن كامل آن اقدام لازم صورت پذيرد. هيچ يك از ازدواج‌ها يك شبه به طلاق منتهي نشده‌اند و هيچ يك از روابط پنهان نيز يك شبه شكل نگرفته‌اند، بلكه از مدت‌ها قبل ريشه‌ها و عوامل به‌وجود آورنده آن در خانواده به وجود آمده، اما زوجين نسبت به آن بي‌تفاوت بوده‌اند. بنابراين زماني متوجه مشكل شده‌اند كه ديگر خيلي دير شده است. آمار طلاق عاطفي در جامعه ما بسيار بالاست. يعني اين‌كه بسياري از زوجين از ازدواج خود اظهار پشيماني و نارضايتي مي‌كنند. ازدواج در سنين پايين، توجه بيش از حد به ظواهر، عدم تناسب سني، عدم تناسب تحصيلي، عدم تناسب اقتصادي خانواده‌ها و… برخي از علت‌هاي اين نارضايتي هستند. اما در اين فصل هدف ما بررسي علل و عوامل به وجود آورنده طلاق عاطفي نيست. اين علل و عوامل را در جاي خود مورد بحث و بررسي قرار مي‌دهيم. در اين‌جا هدف ما صرفا شناسايي ماهيت طلاق عاطفي و هشدار در زمينه ميزان شيوع رو به افزايش آن است. و از همه مهم‌تر اين كه طلاق عاطفي زمينه‌ساز به وجود آمدن اختلافات خانوادگي، سردي روابط بين زوجين و در نهايت امر بوجود آ‌مدن روابط پنهان مي‌باشند.

طلاق عاطفي ذاتا يك پديده مخرب و زمينه‌ساز بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي ديگر مي‌باشد. اعتياد رابطه بسيار نزديكي با طلاق عاطفي دارد. اگر كانون خانواده گرم و پرمحبت باشد، تمام نيازهاي عاطفي و رواني زوجين را تامين مي‌كند و زوجين نيازي به جشن‌ها و همنشيني‌هاي مجردي ندارند كه در بسياري از موارد اين جشن‌ها و همنشيني‌ها زمينه‌ساز گرايش به طرف مصرف مواد مخدر مي‌شوند. افسردگي، اضطراب، احساس كسالت و سردرگمي، فرار از منزل همگي آثار و نتايج نشئت گرفته از طلاق عاطفي مي‌باشند. حال تصور كنيد با اين طيف وسيع عوارض و مشكلات و با توجه به اين شيوع بسيار گسترده، آيا مي‌توانيم به سادگي از كنار آن بگذريم؟ آيا سرمايه‌گذاري در جهت كاهش اين آسيب اجتماعي بر همه فعاليت‌هاي ديگر ارجحيت ندارد؟

منبع:مشاوره ازدواج-طلاق عاطفي



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1402/7/29 
زمان : ۱۰
نشانه هاي طلاق : نشانه ظريف غرق شدن زوج كه هيچ كس به آن توجه نمي كند
|

نشانه هاي طلاق فقط جنسي است؟ عوامل كمتر آشكارتر از فقدان رابطه جنسي، مشاجرات مداوم يا خيانت نيز مي توانند پايان يك داستان عاشقانه را تسريع كنند و نشانه هاي پايان زندگي مشترك است.

نشانه هاي طلاق
اگر اين رفتارها را در همسرتان تشخيص داديد مراقب باشيد

نشانه هاي مطمئني وجود دارد كه يك رابطه در حال پايان است. مثلا وقتي زن و شوهر نمي توانند همديگر را تحمل كنند، مدام دعوا مي شود يا زندگي دوگانه اي دارند. با اين حال، نگرش هاي كوچك روزانه وجود دارد كه بدون ايجاد سوء ظن، آن را تضعيف مي كند.

حرف طلاق را دعوا مطرح كردن، نشانه نارضايتي و هشدار است.

اگر بدانيم چگونه اين علائم را زود تشخيص دهيم، مي‌توانيم آن پيوند را با آسيب جانبي كمي پايان دهيم يا اگر فكر مي‌كنيم ارزش مبارزه براي آن را دارد، آن را از ورطه نجات دهيم. ارنستو ايگلسياس، روانشناس با ۳۰ سال تجربه در زمينه زوج درماني و اختلالات شخصيت، مي گويد:

همه چيز به پيمان هايي كه بين آنها وجود دارد و توانايي تجديد خلاقانه آنها بستگي دارد . اين ليست ممكن است شما را از آنچه در مورد آن صحبت مي كنيم آگاه كند.

نشانه هاي طلاق نشانه ظريف غرق شدن زوج كه هيچ كس به آن توجه نمي كند
۱. در گذشته لنگر انداخته زندگي كنيد
برخي از نظرات مي توانند به اين معنا باشند كه براي شريك زندگي شما، هر زمان گذشته بهتر بوده است. اين در مورد كساني است كه از يادآوري سابق خود دست نمي كشند، يك اتفاق عادي اگر گهگاهي اتفاق بيفتد – تجربيات و صميميت هاي مشترك دارند – اما در قالب كنايه هاي مكرر مي تواند به معناي دو چيز باشد: اينكه صفحه وجود نداشته باشد. برگشته است يا اينكه او دوباره ظاهر شده است.

به طور كلي، پشت بسياري از يادآوري هاي گذشته ممكن است يك سرزنش وجود داشته باشد. «وقتي در مشاجره با شريك زندگي تان گرفتار شده ايد و احساس مي كنيد در حال شكست خوردن هستيد، از ترفند گذشته استفاده مي كنيد. اين نتيجه آن اين است كه مشاجره به چيزي تبديل مي شود كه ما را دور مي كند و باعث مي شود احساس كنيم ديگر يك تيم نيستيم.

۲. دوستان (بسياري) جديدي پيدا مي كند
مطالعه اي از دانشگاه جورجيا (ايالات متحده آمريكا) نشان مي دهد كه اطراف خود با دوستان براي يك زوج ثروتمند است . مطالعه ديگري كه در مجله Martal and Family Therapy منتشر شده است ، تأييد مي‌كند كه داشتن فضاي جداگانه براي هر يك از آنها مزايايي براي ثبات زوجين به همراه دارد. يك چيز ديگر اين است كه آن دوستي هاي شخصي از ناكجاآباد به وجود مي آيند و شروع به گرفتن تمام فضا مي كنند.

با افزايش تنش، تعامل بين اين دو ضعيف مي‌شود و توجه آن‌ها به يكديگر جاي خود را به خيال‌پردازي‌هايي مي‌دهد كه هركدام درباره زندگي جديدشان دور از شريك فعلي‌شان دارند.

دكتر دادخواه مي‌گويد:

«در اينجا معمولاً جستجويي، به صورت احساسي يا فيزيكي، براي فردي غير از شريك زندگي‌تان آغاز مي‌شود تا ارتباط برقرار كند و به نياز و كمبودهاي عاطفي خود پاسخ دهد.»

 

مشاوره تحصيلي كسي كه از درس خوندن پيشمون شده و مي خواهد درست انتخاب رشته كنه
۳. به فضاي شخصي شما احترام نمي گذارد
درست برعكس موارد بالا. اشكالي ندارد كه يك تخت، مبل يا ميز ناهارخوري مشترك داشته باشيد. اما وقتي در شرايط آرامش و جدايي، قانون زيرزميني تنها ماندن برآورده نشود، تاريخ تغيير مي كند. شما نمي توانيد تمام روز بالاي سر كسي باشيد: حتي كوالاها نيز خسته مي شوند.

همانطور كه مانوئل فرناندز آنتون، روانشناس و سكسولوژيست باليني، در وبلاگ El Rincón del Hombre مي نويسد ، يك سوال وابستگي، ناامني يا حسادت ممكن است زيربناي آن باشد:

“كسي كه سعي مي كند همسر خود را هميشه از ترس از دست دادن او را تحت سلطه خود درآورد، معمولا در نهايت باعث تحريك مي شود. دقيقاً از چيزي كه مي‌خواهد اجتناب كند.»

منبع:مشاوره خانواده-نشانه هاي طلاق : نشانه ظريف غرق شدن زوج كه هيچ كس به آن توجه نمي كند



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/11/25 
زمان : ۰۹
۵ مراحل طلاق عاطفي و درمان آن
|

مراحل طلاق عاطفي، نشانه هاي طلاق عاطفي شامل مراحلي مي باشد كه افراد به مرور آن را پشت سر مي گذارند و به مرور از هم سرد مي شوند.

طلاق از نظر شدت استرس بالاتر از ترس از مرگ قرار دارد و اغلب با عوامل استرس زا ديگر مانند اختلافات زناشويي، مشكلات مالي جدي، نقل مكان، تك فرزندي، ضررهاي متعدد و دعواهاي شديد همراه مي باشد.

با آگاهي، اين فرآيند و مراحل طلاق عاطفي مي تواند بسيار راحت تر از چيزي كه تصور مي كنيد طي شود. اگرچه آسان نيست، اما آگاهي و جلسات مشاوره در دراز مدت به شما كمك مي كند كه احساس بهتري داشته و از تجربه خود درس بگيريد.

مراحل طلاق عاطفي و پايان رابطه
هنگامي كه يك رابطه به پايان مي رسد، افراد احساسات متناقضي را تجربه مي كنند، زيرا در تلاش براي درك بهترين راه براي پيشرفت هستند. اين فشار با آگاهي از اين امر كه هر قدم برداشته شده ممكن است بر آينده و رفاه آن ها تأثير بگذارد، تركيب مي شود.

در طي تمام مراحل طلاق عاطفي گفته شده تكيه بر دوستان و خانواده خوب براي حمايت كمك مي كند تا از اين موانع عاطفي عبور كنيد. مشاوره حرفه اي مي تواند در تمام مدت كنار شما بوده و استرس، اضطراب و افسردگي شما را كاهش دهد.

مرحله اول: انكار و سرزنش
در ابتدا زوجين شروع به سرزنش يكديگر براي مشكلات گذشته، حال و حتي آينده مي كنند. تصوير منفي از خود، احساسات مبهم، نارضايتي، خشم، اضطراب، خلق افسرده، احساس ناراحتي، احساس گناه از نشانه هاي اين مرحله مي باشد.

نقش مشاور در اين مرحله اهميت زيادي دارد. مشاور بايد حس كنترل زندگي زوجين را تقويت كند، ترس آن ها را از روند جدايي را خنثي كند و مشاوره هاي لازم پيش از طلاق را نيز براي آن ها فراهم كند.

اگر در حال تجربه انكار هستيد، ممكن است از دوستان و خانواده كناره گيري كنيد و بخواهيد تنها باشيد تا از تصميم گيري هاي مهم اجتناب كنيد. با اين حال، گاهي اوقات تأخير در رويارويي با مسائل مي تواند مشكلات بزرگ تري ايجاد كند. اغلب مواقع بسياري از مسائل احساسي‌ هستند و بايد به مشاور مراجعه كنيد.

مراحل طلاق عاطفي: سوگواري و افسردگي
افسردگي ناشي از غم، اندوه و تنهايي است. اكثر افراد در روند مراحل طلاق عاطفي سطحي از افسردگي را تجربه خواهند كرد. در اين مرجله ممكن است هدف زندگي را زير سوال ببريد و احساس كنيد از جامعه جدا شده ايد. حتي ممكن است در مورد آزار رساندن به بچه ها و كساني كه دوستشان داريد احساس گناه كنيد.

افسردگي مانند پوچي مي تواند فلج كننده باشد. گاهي اوقات افراد در افسردگي گير مي كنند و نمي توانند به آن غلبه كنند. اجازه ندهيد اين دوره خيلي طولاني شود و براي كمك تماس بگيريد.

مشاور در اين مرحله از مراحل طلاق به زوجين اجازه مي دهد تا روند سوگواري را طي كنند، زوجين را از نگرش بيچارگي نجات مي دهد و به آن ها كمك مي كند فرآيند غم و اندوه را بپذيرند.


مراحل طلاق عاطفي
مرحله سوم: خشم و كينه
در پس خشم، ترس ها و عدم اطمينان زيادي در مورد آينده، امور مالي و اميد به آينده وجود دارد. در اين مرجله يكي از طرفين يا هر دو در حال ابراز نارضايتي يا عدم اطمينان از رابطه، تنش و احساسات هيجاني هستند.

نقش هاي مشاور در اين مرحله از مراحل طلاق عاطفي عبارت است از: خنثي كردن خشم زوجين، هدايت انرژي خشم، بهبود توانايي تصميم گيري زوجين، بهبود مهارت هاي كوتاه مدت و بلندمدت حل مسئله براي زوجين.

خشم ناشي از دروغ گفتن، خيانت، طرد شدن، فريب خوردن، سوء تفاهم يا رها شدن است. اين ناشي از آن است كه توسط شخصي كه به آن اعتماد داريد به يك مكان بد فشار آورده شويد.

ممكن است از دست خود عصباني، نااميد و خشمگين باشيد، برخي از افراد طلاق و جدايي را نوعي مجازات مي دانند.

مرحله چهارم: مجرد بودن و تصميم به طلاق
تجربه جديد استقلال، امتحان كردن فعاليت هاي جديد، تصميم گيري آزاد، افزايش اعتماد به نفس، بهبود تصوير از خود و بازگشت به نقش هاي قبلي از ويژگي هاي اين مرحله مي باشد.

نقش هاي مشاور يا ميانجي در اين مرحله نيز بسيار زياد است. بهبود مهارت‌هاي ارتباط مستقيم زوجين، افزايش مهارت‌هاي همكاري، بازيابي روابط و كمك به زوجين در برنامه‌ريزي بلندمدت از كمك هاي مشاور در اين دوران است.

مشاور بايد زمان مناسبي را براي ميانجيگري كارآمد و كم دردسر انتخاب كند تا اطمينان حاصل شود كه زوجين در فاز عاطفي نسبتاً خوبي قرار دارند.

مرحله پنجم: شروع هاي جديد و تصميم گيري
در اين مرحله از مراحل طلاق عاطفي خود مداري و خودآرامشدن، كنترل داشتن، برنامه ريزي و تعهدات بلندمدت، پذيرش پايان ازدواج و ايجاد توافق شكل مي گيرد و فرد مي تواند براي آينده خود تصميم بگيرد و استقلال بيش تري داشته باشد.

به مرور شما با طلاق كنار مي آييد و شرايط را درك مي كنيد، متوجه مي شويد كه روزهاي خوب بيشتري از روزهاي بد داري. مي خواهيد با دوستان خود وقت بگذرانيد و دوستان جديدي پيدا كنيد. در مورد برنامه ريزي و آينده احساس خوش بيني مي كنيد.

اين بدين معني است كه قبول مي كنيد كه زندگي بدون شريك سابقتان نيز به جلو مي رود.

منبع:كانون مشاوران ايران-۵ مراحل طلاق عاطفي و درمان آن



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/10/26 
زمان : ۱۵
روان درماني عاطفي عقلاني، راهكار رفع اختلالات عاطفي زوجين
|

هر گاه هر گونه تشنج در روابط عاطفي و زناشويي بين زن و شوهر باشد كه با فقدان درك متقابل و همدلي همراه باشد آن را به سردي روابط سوق مي دهد.

اولين مرحله از بي تفاوتي با طلاق عاطفي آغاز مي شود.
متأسفانه، نرخ طلاق در كشور ما بسيار زياد است.

اما آمار رسمي اعلام شده فقط كساني هستند كه ثبت شده اند.

اگر ما طلاق عاطفي را اضافه كنيم، بايد بيش از حد نگران باشيم.

مطالعات نشان داده اند كه هفتاد درصد از ازدواج ها در كشور ما طلاق عاطفي را تجربه مي كنند.

آسيب هاي شخصي و اجتماعي ناشي از طلاق عاطفي بسيار بيشتر از طلاق رسمي است.
و تقريبا در همه موارد تنها عامل آن نيست.

جداي از بي تفاوتي كارشناسان راه هاي بسياري براي حل اين مشكل پيدا كرده اند، كه اگر بخواهيم توجه كنيم دقيقا همان قوانين اسلامي و دستورات الهي است كه در قرآن ما بيان شده است.

احترام به يكديگر
دوست داشتن
درك نيازهاي يكديگر
آرامش
مشاركت در كار خانگي
حل مسائل با هم
روان درماني عاطفي عقلاني، راهكار رفع اختلالات عاطفي زوجين

كليد موفقيت داشتن زندگي موفق و جلوگيري از فاجعه طلاق عاطفي است.
يكي از عوامل مهم در ايجاد اختلافات زناشويي را مي توان اختلالات عاطفي هريك از طرفين دانست.

اگر بخواهيم تعريف ساده اي از اختلالات عاطفي بين زوجين داشته باشيم.

بايد گفت انجام رفتارهاي احمقانه توسط فرد عاقل را اختلالات عاطفي مي گويند.

در واقع اختلالات عاطفي يعني داشتن افكار و رفتارهاي غير عقلاني و فرآيندي است كه موجبات رنج و اندوه را در شرايط متفاوت فراهم مي كند.

فرد داراي اختلالات عاطفي با نگرش كوته بينانه اي كه دارد مانع استفاده از هوش و توانايي هاي خود مي شود و در مقابل به تخريب برنامه و اهداف زندگي مي پردازد.

رفتارهاي ناشي از اختلالات عاطفي زوجين در هيچ كدام از روابط ميان انسان ها به اندازي روابط ميان افراد در خانواده مهم نمي شود.

موضوع اين گونه رفتارها در روابط ميان زوجين نه تنها سبب مي شود كه تحمل رويارويي ها با مشكلات به حد زيادي كم شود.

بلكه سبب مي شود كه فرزندان خانواده نيز از رفتارهاي مخرب والدين الگو برداري كرده سپس در آينده آن ها را در زندگي زناشويي خود به نمايش بگذارند.


9 نكته ي طلايي براي ماندگاري انگيزه
0 ديدگاه/تير ۱۹, ۱۳۹۸
ادامه مطلب ...
اغلب اختلالات عاطفي افراد از باورهاي غير منطقي و غيرعقلاني آنها نشات مي گيرد.
از آنجايي كه نشانه هاي اختلالات عاطفي همانند احساس گناه و افسردگي به عنوان نشانه هاي هيجاني شناخته مي شوند.

معمولاً منجر به احساس و يا اختلالات جسمي مانند

فشار خون
زخم معده
سردردهاي ميگرني
مي شوند.

تاييد اين واقعيت كه اينگونه تظاهرات رواني و جسماني در درجه اول از باورها و نگرش هاي سر چشمه مي گيرد مورد غفلت واقع شده است.

انسان ها در بيشتر مواقع به گفتگوي دروني با خود مشغول هستند و اين گفتگوها به گونه اي منطقي صورت مي گيرد.

اما هنگامي كه گفتگوهاي دروني به گونه اي غير عقلاني و غيرمنطقي باشند موجب بروز هيجانات نامناسب منفي به خود فرد مي شوند.

به عبارت ديگر در حالي كه فرد مي تواند به صورت سالم رفتار كند در اثر باورهاي غيرمنطقي خود رفتاري بد در پيش گرفته و حجمي از دشمني هاي غير ضروري ها را در رابطه با ديگران وارد مي كنند.

اگر بخواهيم به فردي كمك كنيم تا به روشني به تفكر پرداخته و سيستم ارزشي غيرمنطقي خود را كنار بگذارد بايد به او نشان دهيم كه

تفكر غيرعقلاني چيست
چگونه افراد به گفتگوي دروني غيرعقلاني مي پردازند
كجا و چگونه اين باورهاي غير عقلاني يادگيري شده و يا به فرد تلقين شده است
اين امكان وجود دارد كه به باورهاي عقلاني دست يابد
چگونه مي تواند باورهاي غير عقلاني خود را زير سوال برده و باورهاي عقلاني را جايگزين آنها كرد
چگونه مي تواند به فلسفه اي عقلاني در مورد زندگي دست يابند تا در نهايت بتوانند در اكثر موارد به گونه اي خود انگيخته به تفكر عقلاني و غير مخرب بپردازند.
فرايند شش مرحله اي فوق به يك فرد داراي اختلالات عاطفي به طور دقيق نشان مي دهد كه:
چگونه باورهاي غير عقلاني و منطقي به وجود آمده توسط او به كار گرفته مي شود
چگونه سبب بروز اختلالات عاطفي در او مي شود
روان درماني عقلاني عاطفي نام دارد و با استفاده از آن مي توان به كساني كه در رابطه زناشويي خود مشكلاتي را در نتيجه اختلالات عاطفي دارند كمك نمايد.

مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
استخدام روانشناس و روانسنج
مقالات برتر مشاوره خانواده
اين روش شرايط بهتري را در زندگي براي آنهايي كه اين اختلالات را دارند فراهم مي كند تا بتوانند بهتر در كنار يكديگر زندگي كرده و ازدواج موفق و پايدار را رقم بزنند.

در طلاق عاطفي همسران احساس خشم و اضطراب نمي كند و لزوما يكديگر را درك نمي كنند و در زير سقف زندگي مي كنند .

در چنين خانواده، زوج ها بايد زير سقف زندگي كنند بدون اينكه با هم در تماس باشند.
به دليل نياز مالي، حضور فرزندان و ترس از قضاوت اجتماعي مانع تصميم جدي براي روشن شدن معيشت آنها مي شوند.

بنابراين تفاوت هاي ميان زوج ها به تدريج موجب نااميدي و طلاق عاطفي مي شوند.

مشاوره خانواده كمك كننده است.
طلاق عاطفي عموما در اولين سالهاي زندگي رخ نمي دهد.

در چند سال اول، با توجه به معيارهاي انتخاب همسر ، بين همسران اختلاف كمي وجود دارد.

يا حتي اگر چنين علاقه اي وجود نداشته باشد، اميد وجود دارد كه شرايط تغيير كند.

وي ادامه داد كه معمولا طلاق عاطفي در پنجم و ششمين سال زندگي آغاز مي شود.

هنگامي كه فرد اميد خود را به تغيير وضعيت خود و همچنين طلاق رسمي از دست مي دهد، به تدريج فاصله بين آنها افزايش مي يابد.

و طلاق عاطفي شكل مي گيرد.

براي مطالعه موارد بيشتر در اين زمينه به سايت “مشاورانه” مراجعه كنيد.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-روان درماني عاطفي عقلاني، راهكار رفع اختلالات عاطفي زوجين



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/5/14 
زمان : ۰۸
اگر مي خواهيد به طلاق عاطفي برسيد، طلاق جنسي بگيريد!
|

بسياري از جوانان هرگز به علت تابوهاي اجتماعي، خانوادگي و شخصي، در طول آشنايي يا قبل از ازدواج يه مشاوره جنسي به عنوان مسئله اي مهم نگاه نمي كنند.

معمولا انتخاب همسر براي اصلاح اطلاعات عمومي مطرح شده در ميان مردم بدون توجه به ميل و نياز جنسي است.

در حالي كه ضرورت و اهميت اندازه گيري و ارزيابي اين عامل بسيار مهم تر از ساير مطالعات است.

در مشاوره ازدواج توجه به شريك جنسي، شوهر و همسر، به منظور كسب اطلاعات از فيزيولوژي بدن، تشخيص گرمي و سردي جنسي، شناخت روياهاي جنسي فرد از بلوغ ضروري است.

براي ارزيابي و تجزيه و تحليل تخيلات و علائق جنسي، درك و شناخت مفاهيم ازدواج زوج ها مهم است.

اجزاي مهم كه مي توانند در جلسات مشاوره قبل از ازدواج دريافت شود عبارتند از:

شناسايي و ارزيابي مواردي كه مي تواند پيش بيني خوبي از آينده زندگي جنس زن و شوهر ارائه دهد.

چيز مهمي كه هميشه فراموش مي شود.

اگر مي خواهيد به طلاق عاطفي برسيد، طلاق جنسي بگيريد!
اگر مي خواهيد به طلاق عاطفي برسيد، طلاق جنسي بگيريد!

طلاق جنسي، طلاق عاطفي
مشكلات جنسي را مي توان يكي از مهمترين و بحث بر انگيز ترين مشكلات در حوزه خانواده و ازدواج دانست.

در واقع بسياري از افراد اين روزها با مشكلات جنسي در حوزه زندگي مشترك خود دست و پنجه نرم مي كنند.

چه بسا مشكلات تا حدي حاد است كه زندگي افراد را به شدت تحت تاثير قرار مي دهد.

اما به دليل خجالت و يا عدم مطرح شدن توسط زن و شوهر و نيز در ميان گذاشتن آن با پزشك و يا روانشناس مشكلات روز به روز بيشتر و وخيم تر خواهند شد.

مطابق با آمارها بسياري از طلاق هاي صورت گرفته در خانواده ها به نوعي با مسائل و مشكلات جنسي افراد در ارتباط است.

شايد بتوان گفت اكثريت مطلق طلاق ها و جدايي ها و نارضايتي هايي كه در زندگي مشترك وجود دارد مرتبط با مسائل جنسي است.

در واقع در برخي شرايط مسائل و مشكلات جنسي افراد در حوزه زندگي مشترك به حدي است كه افراد رابطه جنسي در كنار يكديگر ندارند.

در اصطلاح به اين امر طلاق جنسي گفته مي شود كه در طلاق جنسي افراد از نظر جنسي در زندگي مشترك رابطه با يكديگر ندارند و رابطه جنسي خود را قطع نموده اند.

چه بسا در اين حالت بي بند و باري ها و فسادهاي اخلاقي در جامعه به شدت افزايش پيدا كند.

چرا كه مسلما وقتي فرد با همسر خود در ارتباط نباشد نياز دارد با فرد ديگري در ارتباط باشد كه به مسائل و مشكلات اجتماعي موجود در جامعه دامن مي زند.

لذا طلاق جنسي مي تواند سرآغاز طلاق عاطفي و نيز وجود آمدن مشكلات بسيار زيادي در روابط ميان خانواده ها باشد.

دلايل طلاق جنسي در ميان زوجين چيست؟
يكي از دلايلي كه سبب به وجود آمدن طلاق جنسي در ميان زوجين است را مي توان نارضايتي جنسي در آنها دانست.

در واقع اگر فرد از رابطه جنسي با همسرش لذت نبرد و رضايتي از اين امر نداشته باشد كم كم رابطه جنسي ميان آن ها سردتر و سردتر شده و به سرد شدن روابط عاطفي ميان آنها مي انجامد.

البته دلايل نارضايتي جنسي مي تواند كاملاً وسيع و غيرقابل پيش بيني باشد.

از مشكلات عاطفي زوجين و هرگونه مشكلاتي در حوزه ي جنسي سبب به وجود آمدن نارضايتي هاي جنسي شود.

به همين خاطر است كه به شدت تأكيد مي شود تا زوجين پيش از ازدواج و نيز در حين ازدواج با دريافت راهنمايي هاي مطلوب از مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده مشكلات خود را حل كنند.

نيز مشكلات خود را در زمينه هاي جنسي كاهش داده و آينده مطلوبي را براي خود در زندگي مشترك رقم بزنند.

يكي از دلايلي كه سبب به وجود آمدن مشكلات جنسي و نارضايتي هاي جنسي در زندگي مشترك مي شود را مي توان عدم آگاهي و اطلاع درست زن و شوهر از ويژگي هاي روحي و رواني و جنسي طرف مقابل دانست.

ياز به مشاوره جنسي در زمينه ازدواج و مسائل و مشكلات جنسي
به همين دليل آموزش در ايران و نياز به مشاوره جنسي در زمينه ازدواج و مسائل و مشكلات جنسي به شدت احساس مي شود.

تنها با استفاده از اين راهكار و آموزش ازدواج است كه مي توان به كاهش طلاق هاي جنسي و در نتيجه كاهش طلاق هاي عاطفي و حقيقي اميدوار بود و بدون اين مهم دستيابي به اين امر حياتي امكان پذير نمي باشد.

از نظر روانشناسي و علمي ثابت شده است كاهش روابط زناشويي مطلوب در ميان زوجين رفته رفته سبب سرد شدن روابط عاطفي آنها مي شود

با پي بردن آنها به اين نتيجه مي رسند كه آنها علاقه اي به يكديگر ندارند.

لذا مشكلات و مسائل جنسي و بوجود آمدن مشكل در رابطه جنسي را مي توان يكي از مهمترين دلايل افزايش طلاق هاي حقيقي و عاطفي دانست.

سرمنشأ به وجود آمدن جدايي ها در ميان زوجين در خانواده هاي كنوني كشورمان دانست.

در اين زمينه ذكر اين نكته بسيار ضروريست كه بسياري از سردمزاجي ها و عدم تمايل به برقراري رابطه جنسي مرتبط با جنس مرد باشد.

مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
استخدام روانشناس و روانسنج
درمان و رفع طلاق هاي جنسي
در پي رفتارهاي مردان ثابت شده است بسياري از زن هايي كه در طول زندگي مشترك دچار سرد مزاجي و عدم تمايل براي برقراري رابطه جنسي مي شوند به علت رفتارها و تمايلات طرف مقابلشان به اين مشكل گرفتار شده اند.

لذا در صورتي كه اين مشكل را در همسر خود مشاهده مي كنيد.

شايد بتوان اين مسئله را به خود ارتباط دهيد .

با اصلاح رفتارهاي جنسي خود و محبت و رفتارهاي محبت آميز بيشتر مشكلات خود رو حل نماييد.

با كاهش اين مشكلات زمينه برقراري هرچه بهتر رابطه را افزايش داده و در نهايت به افزايش مهر و محبت و دوستي ها در ميان خانواده كمك نمود.

مشاووره مشكلات خانوادگي
مشكلات فرهنگي عامل بسياري از سرد مزاجي ها
معمولا زنان تحصيل كرده اطلاعات و آگاهي هاي بيشتري نسبت به ارضاي جنسي خود و نيز تمايلات جنسي همسر خود دارند.

لذا معمولاً در آنها تنها وظيفه خود را شوهر داري و بچه داري ندانسته و اين نيازها را به خوبي در خود احساس مي كنند.

براي همين هم ممكن است بيشتر به مراكز مشاوره براي درمان مشكلات مراجعه كنند.

اما در برخي فرهنگ ها و سنت ها درخواست هاي زن به نوعي بي عفتي دانسته شده و براي او مشكلات زيادي به وجود مي آورد.

از جنبه ديگر از لحاظ پزشكي مي توان گفت تغذيه و فعاليت هاي بدني و عدم مصرف مواد مخدر يا سيگار مي تواند به شدت در رضايتمندي جنسي افراد و نيز طرف مقابل آنها تاثير گذار باشد.

لذا افرادي كه به تغذيه فعاليت هاي بدني خود اهميت مي دهند نه تنها پس از مدتي زيبايي هاي خود را از دست مي دهند كه مي تواند به شدت بر كاهش تعداد رابطه آنها تاثير گذار باشد.

طرف مقابل آنها نيز در مقابل آنها سرد مزاج شده و از رابطه كناره گيري مي كند.
در نهايت دو طرف رابطه دچار سرد مزاجي و عدم تمايل براي برقراري رابطه شده كه نهايتاً منجر به طلاق عاطفي و حقيقي در ميان زوجين مي شود.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-اگر مي خواهيد به طلاق عاطفي برسيد، طلاق جنسي بگيريد!



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/5/10 
زمان : ۰۶
[ ]